Αναμφισβήτητα στην εποχή μας όπου οι εικόνες και οι προτάσεις που μας περικυκλώνουν είναι χιλιάδες, η γαστρονομική πρόταση της CAPRICCIOSA PIZZERIA RISTORANTE ξεχωρίζει.

Γιατί η υψηλή ποιότητα είναι η βασική αρχή σε οτιδήποτε αντέχει στο χρόνο και η CAPRICCIOSA PIZZERIA RISTORANTE λειτουργεί από το 1980 στην Καρδίτσα στην Υψηλάντου 84, βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της προσπαθώντας να καλύψει τις γευστικές τους απαιτήσεις. Στο μενού μας θα βρείτε πλούσια και γευστικά πιάτα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.

Σήμερα, πλήρως ανακαινισμένη είναι το plus, όχι μόνο στη γεύση...
Η πλέον φινετσάτη κουζίνα της παρουσιάζει ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο όπου κυριαρχεί το ξεκούραστο χρώμα του ξύλου με την ζεστασιά του ξυλόφουρνου.

Το ζεστό και φιλικό περιβάλλον της CAPRICCIOSA PIZZERIARISTORANTEσας προσκαλεί να ζήσουμε τις στιγμές μας στο μάξιμουμ της γεύσης.Η άποψη μας για την pizza ήταν πάντοτε σταθερή, παραδοσιακή ζύμη καθώς προστέθηκε και η Ιταλική πίτσα στον ξυλόφουρνο και όλα αυτά με εκλεκτά συστατικά! Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά που μπορούν να κρατήσουν την γεύση τους στο χρόνο που απαιτεί το delivery!Τα φρέσκα υλικά, η προσεκτική επιλογή των προμηθευτών και η άψογη παραγωγή των προϊόντων μας είναι η αδιαπραγμάτευτη δέσμευση απέναντι σας. Δίνουμε πάντα σημασία στην ποιότητα αλλά και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών μας κρατάμε χαμηλά τις τιμές και δίνουμε οικονομικές προσφορές! Η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία διατηρούν ένα βασικό συστατικό για την επιτυχία μας και είναι ο λόγος για να παραμείνουμε στην επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, με πελάτες που μας επισκέπτονται ξανά και ξανά.
Τέλος ο χώρος είναι ιδανικός για τη διοργάνωση εκδηλώσεων (γιορτές, επέτειο, επαγγελματικά γεύματα) και δημιουργούνται ειδικά μενού για κάθε περίσταση.


Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο